Antena Căutare

Pâinea din comerţ, OTRAVA pe care o consumăm zilnic! Nici n-ai idee câte prostii conţine!

De mici, am fost învăţaţi că pâinea e alimentul de bază şi că nu trebuie să ne lipsească de pe masă. Dar nimic nu se compară cu cea făcută în casă, în mod tradiţional.

Pâinea din comerţ, plină de E-uri

De mici, am fost învăţaţi că pâinea e alimentul de bază şi că nu trebuie să ne lipsească de pe masă. Dar nimic nu se compară cu cea făcută în casă, în mod tradiţional.

Pentru a modifica aspectul şi gustul pâinii, producătorii adaugă tot felul de chimicale extrem de periculoase pentru sănătatea noastră. Recent, "Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România" a realizat un studiu pe etichetele produselor de panificaţie ce se regăsesc pe piaţa din România.

Rezultatul? O listă interminabilă de E-uri, cu denumiri care mai de care mai ciudate, pe care românul neavizat nu le înţelege. Dintre ele, acestea sunt cele mai frecvente: E475 (esteri poliglicerici ai acizilor graşi), E471 (mono şi digliceride ale acizilor graşi), E330 (acid citric), E 262(ii) (diacetat de sodiu), E223 (metabisulfit de sodiu). Şi înşiruirea poate continua...

Tocmai de aceea, medicii nutriţionişti ne recomandă să consumăm cu moderaţie produsele de panificaţie şi să citim cu mare atenţie etichetele.

Sursa: foodstory.ro

Chef Joseph Hadad găteşte ca în filme: Sandwich "Cubanos"... Reţeta lui Vlădutz: Rasol de pui cu sos de iaurt...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x