Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să profitaţi din plin de legumele prezente pe piaţă şi să vă delectaţi papilele cu o salată…romantică.
Ingrediente:
- Patru bucăţi de vinete
- Şase opt bucăţi de ardei
- Două bucăţi de ceapă
- Ulei de măsline
- 500 de grame de hribi
- 500 de grame de gălbiori
- 150 ml de vin alb
- 50 de grame de smântână
- Roşii
- Brânză telemea
- Mărar
- Rucola
Mod de preparare:
Vinetele se coc şi se toacă grosier, după care se adaugă o ceapă tocată mărunt, ulei şi sare. Hribii şi gălbiorii se călesc cu o ceapă şi cu puţin usturoi, se sting cu vin şi se adaugă smântână, după care se lasă la răcit.
Roşiile şi brânza se dau prin răzătoarea mare, se adaugă mărarul şi se obţine astfel o salată, care se serveşte cu rucola şi pâine prăjită.
Delicios şi de sezon: Fasole de vară, un preparat demenţial cu multe legume
Uită de dietele drastice şi alintă-ţi simţurile! Spumă de căpşuni, un desert demenţial