Dacă nu mai știți ce să gătiți, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă de chifteluțe delicate, care este ușor de pregătit.
Ingrediente:
- Un kilogram de carne tocată de curcan
- Două cepe
- Două ouă
- Verdețuri
- Usturoi
- Pesmet
Ingrediente pentru sos:
- 200 ml de smântână
- 100 ml de lapte
- 100 g de unt
- 100 g de brânză topită
- Doi ardei grași verzi
- O legătură de ceapă verde
- 500 g de cartofi
Mod de preparare:
Se caramelizează ceapa cu puțină sare și zahăr până capătă o culoare aurie, după care se adaugă peste carne.
Se presară verdețurile și se amestecă bine, după care se formează chiftelele și se prăjesc.
Cartofii, tăiați sub formă de cuburi, se fierb și se așează pe o farfurie. La fel și celelalte legume și sosul bechamel
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!