Centrul Sibiului s-a umplut cu recoltele bogate ale toamnei. La un festival unde zeci de agricultori îşi expun cele mai arătoase şi gustoase produse.
Roşiile crescute în grădină, zacusca, pâinea de casă sau dovlecii uriaşi au ajuns repede în sacoşele vizitatorilor. Iar bucătarii au pregătit un adevărat festin ardelenesc.
Arome îmbietoare au învăluit centrul Sibiului. Bucătarii şi-au arătat măiestria şi i-au tentat pe turişti cu tot felul de bunătăţi.
Nimeni nu a refuzat o porţie delicioasă de mâncare ardelenească.
La festival au venit zeci de producători locali, aşa că, după ce a mâncat, omul a plecat încărcat şi acasă. Cu brânză, slană sau legume.
Chiar daca decorul este de toamnă, soarele arzător i-a îndemnat pe unii turişti să se răcorească în fântana arteziană.
Festivalul se va încheia mâine seară. Vor fi şi concerte, aşa că cine are drum în zonă este invitat şi în centrul Sibiului.