Căutare Live

Reduceri atractive la ambalaje alimentare pentru catering! Unde? Pe Ecoprod.ro! (P)

Ai o afacere de catering și vrei să o dezvolți? Îți dorești ca din ce în ce mai mulți clienți să comande mâncare de la tine? În cele ce urmează îți vom da câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți atingi obiectivul cât mai curând.

În aceasta perioada, Eco Prod vine în sprijinul celor ca tine, cu o ofertă promoțională extraordinară

ecoprod.ro

Ai o afacere de catering și vrei să o dezvolți? Îți dorești ca din ce în ce mai mulți clienți să comande mâncare de la tine? În cele ce urmează îți vom da câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți atingi obiectivul cât mai curând.

Cu siguranță știi că, pentru a satisface clienții, serviciile pe care le oferi trebuie să fie de cea mai bună calitate. Și când vorbim despre servicii de calitate nu ne referim doar la livrarea de preparate gustoase, ci la modul în care acestea sunt prezentate clientului. Cu alte cuvinte, nu doar gustul mâncării trebuie să satisfacă clientul, ci și aspectul său.

Din acest motiv, te sfătuim să alegi ambalaje alimentare de înaltă calitate, capabile să păstreze gustul bun al mâncării și să dea acesteia un aspect frumos.

Pentru a-ți atinge obiectivul, trebuie să intri pe site-ul fimei românești Eco Prod, cu experiență vastă în producerea și vânzarea de echipamente de ambalare. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru bunul mers al afacerii tale de catering.

Și asta nu e tot. În aceasta perioada, Eco Prod vine în sprijinul celor ca tine, cu o ofertă promoțională extraordinară. Atât ambalajele alimentare pentru catering, cât și aparatul de sigilat caserole sunt la reducere.

Intrând acum pe site-ul acestei firme, ai șansa să achiziționezi tot ceea ce ai nevoie pentru afacerea ta. Este vorba de produse de înaltă calitate care te vor ajuta să oferi clienților servicii care îi vor determina să comande cât mai des de la tine. Iată ce produse sunt la reducere pe Ecoprod.ro și care sunt prețurile lor.

Aparat de sigilat caserole

Am ales să-ți prezentăm mai întâi acest aparat, deoarece fără el nu-ți poți desfășura în cele mai bune condiții activitatea. Acesta este absolut necesar atunci când vorbim de servicii de catering, deoarece cu ajutorul lui se sigilează bolurile și tăvițele cu mâncare. În felul acesta ai siguranța că mâncarea ajunge în perfectă stare la client.

Acum poți achiziționa un astfel de aparat cu prețul de doar 2250 în loc de 3200 lei, adică cu o reducere de 30%. Este o ofertă foarte atractivă, nu o rata!

Boluri pentru supă

Atunci când livrezi supă sau ciorbă la domiciliul clientului, este important ca recipientul în care o livrezi, să fie dintr-un material de calitate și foarte rezistent. Astfel de boluri, fabricate din materii prime 100% virgine și de foarte bună calitate, poți achiziționa de pe Ecoprod.ro. Pe site vei descoperi boluri de diferite dimensiuni, la prețuri promoționale. De exemplu, un set de 630 bucăți cu dimensiunea de 154X128,5X61,5 îl poți achiziționa cu prețul de 170,10 lei în loc de 185 lei. Astfel beneficiezi de o reducere de 10%.

Tăvițe cu unul, două sau trei compartimente

Tăvițele cu unul, două sau trei compartimente nu lipsesc din oferta Eco Prod. Nici nu ar putea. Sunt foarte utile pentru livrarea de mâncare. În acestea poți livra atât mâncare gătită, cât și aperitive. Reducerea în cazul lor este cuprinsă între 7 și 26%. Cea mai mare reducere o au tăvițele cu două compartimente. Un set de 400 de bucăți îl poți achiziționa cu 140 lei în loc de 188.

Rame pentru aparatul de sigilat boluri și tăvițe

Am precizat la începutul articolului că, pentru a putea livra mâncarea în siguranță, ai nevoie de un aparat de sigilat caserole. Însă, pe lângă acesta, mai ai nevoie și de rame pentru acest aparat. Trebuie să alegi ramele în funcție de recipientele care urmează a fi sigilate. Dacă sigilezi boluri ai nevoie de rame pentru boluri, dacă sigilezi tăvițe ai nevoie de rame speciale pentru ele. Eco Prod îți pune la dispoziție în magazinul său online, diverse modele de rame. Prețul lor e unul cu adevarat special, adica 250 lei în loc de 270. Beneficiezi de o reducere de 7%.

Folie sigilare Easy Peel

Dacă am amintit de aparatul de sigilat, de tăvițe și de rame, trebuie să-ți spunem că nu poți finaliza procesul de sigilare fără folie de sigilat. De pe site-ul Ecoprod.ro o poți achiziționa la prețul de 95 lei în loc de 125 lei. Beneficiezi de o reducere de 24%

Capac pentru tăvițe cu dimensiunea de 227X178 /

Atunci când livrezi mâncarea în tăvițe, pentru ca livrarea să se facă în cele mai bune condiții, poți opta să pui și capace la tăvițe. Prin urmare, îți recomandăm să cumperi și capace. Un set de 450 de bucăți costă 169 lei în loc de 200. Beneficiezi de o reducere de 16%.

Caserole cu capac rabatabil

Nu știm dacă tu ai observat cât de practice sunt caserolele cu capac rabatabil, însă noi am observat. Din acest motiv, îți recomandăm să nu eziți să profiți de oferta la ele. Ai de unde alege. Poți să-ți alegi ce caserole dorești. Cu capacitate de 250 ml, de 370 ml, de 500 ml, de 750 ml sau de 1000 ml. Toate sunt la reducere. Dacă ai nevoie de caserole cu capacitatea de 500 ml, un set de 250 de bucăți costă 84,38 lei în loc de 112,50. Beneficiezi de o reducere de 25%.

Nu rata reducerile de pe Ecoprod.ro!

Economisește și dezvoltă-ți încet și sigur afacerea!

Parteneri
Trucuri pentru a consuma mai multe fructe și legume. Cum poți să-ți diversifici dieta
Catine.ro
Ultimele știri
x