Astăzi, Vlădutz, de la ”Neatza”, îți recomandă să pregătești o rețetă de post și anume fasole bătută cu sos de toamnă târzie.
Ingrediente:
- Un kg de fasole boabe
- O țelină
- Doi morcovi
- O ceapă
- O legătură de pătrunjel
Ingrediente necesare pentru sos:
- Un kg de gogoșari
- O ceapă roșie
- 2-3 căței de usturoi
- 50 g de capere
- Două foi de dafin
- O lingură de pasta de ardei iute
- 100 ml de ulei de măsline
Mod de preparare:
Curață și spală bine fasolea, după care pune-o la fiert cu legumele. Când sunt gata, pasează-le bine și adaugă ulei fierbinte.
Legumele pentru sos taie-le julien și lasă-le la foc mic, până când se călesc. Apoi adaugă capere și pasta de usturoi.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!