Vlădutz, de la ”Neatza” cu Răzvan și Dani, îți propune ca la sfârșit de săptămână să te răsfeți cu mușchiuleț de porc, un preparat delicios, ce îți va încânta papilele.
Ingrediente:
-Un kilogram de mușchiuleț de porc
- O varză
-O sfeclă roșie
-200 g de rucola
-200 g smântână
-O țelină
-O ceapă roșie de mărime medie
-O baghetă
-50 g parmezan
Mod de preparare:
Condimentează mușchiulețul cu sare și piper, după care pune-l în tavă și bagă-l la cuptor.
Spală bine legumele. Toacă mărunt varza, după care trece prin răzătoare țelina și sfecla roșie. Ceapa se taie fideluță. Adaugă smântână și muștar, după care amestecă bine.
Umple bagheta cu această salată, iar apoi așează mușchiulețul tăiat felii. Adauga rucola și rade puțin parmezan.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!
Rețeta lui Vladutz: Salată de cartofi în stil ”Neatza”...