Cum sărbătorile de iarnă se apropie și cu toții ne vom înfrupta din preparate de porc, astăzi, Vlădutz de la Neatza a gătit o rețetă delicioasă cu legume și ciolan afumat.
Ingrediente:
- două kilograme de cartofi
- o legătură de țelină
- Două-trei bucăți de ceapă
- Patru căței de usturoi
- O lingură de pastă de ardei iute
- O lingură de pasta de tomate
- Cimbru
- Semințe de coriandru
- Foi de dafin
- Piper
- Ulei de măsline
- Ciolan afumat
Mod de preparare:
Se spală bine legume, după care ceapa, usturoiul și țelina se taie mărunt și se călește. Apoi se adaugă pasta de tomate și ardei.
Ulterior, în sosul format se adaugă cartofii tăiați în cuburi.
Se servește cu ciolan afumat, fiert în prealabil în apă cu foi de dafin.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!