În timp ce unii oameni preferă restaurantele sofisticate, Indonezia lansează noi rețete. Restaurantele KFC au a lansat cel mai nou meniu. Acesta constă în pui crocant prăjit, înmuiat în sos de ou sărat.
Hendra Yuniarto, managerul general KFC Indonezia, a declarat că cea mai nouă rețetă face parte din campania lui de inovare numită "Taste of Asia", lansată anul trecut.
"De ce sos de ou sărat? Pentru că Indonezia este deja famliarizată cu acest sos de ou sărat. ", a declarat Hendra, citat de compas.com.
Deși acestă nouă gustare fost disponibilă în restaurantele KFC, din Indonezia, la începutul anului 2018, specialiștii în arta culinară au început să prepare rețeta acestui nou meniu la sfârșitul anului 2016.
Hendra a mai declarat că în fiecare an vor să inventeze câte un nou preparat asiatic. Anterior, KFC Indonezia a lansat "Hotz Chicken"
" În acest an, am început să dezvoltăm un nou fel de mâncare pentru anul 2020", a mai spus Hendra .
Sursa, thejakartapost
Ce ciorbă preferă să mănânce românii... 20 februarie, Ziua Plăcintei cu Cireșe...