Este un preparat simplu și gustos ce se servește pe felii de pâine prăjite.
Ce ne trebuie pentru Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun:
- somon sălbatic
- ton galben în sos de lămâie și ulei de măsline
- smântână
- cremă de brânză
- nuci
- pastă de hrean
- măsline
- cepșoară
- salată verde
- coacăze
- pâine
Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun - Preparare
Crema de brânză tartinabilă se amestecă cu pasta de hrean și tonul bine scurs și mărunțit. Se adaugă și puțină smântână, pentru un plus de cremozitate și puțină zeamă de lămâie. Pentru un plus de gust și aspect se mai strivesc și câteva coacăze roșii cu care se marmorează crema de brânză. Cu această cremă se tartinează feliile de pâine, prăjite. Deasupra se face un decor din somonul afumat.
Nucile se caramelizează cu puțină miere și sare și se presară peste aperitivul nostru. Totul se servește pe pat din frunze de salată verde.