Antena Căutare

Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune o Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun.

Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun
aperitiv cu două feluri de pește

Este un preparat simplu și gustos ce se servește pe felii de pâine prăjite.

Ce ne trebuie pentru Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun:


  • somon sălbatic
  • ton galben în sos de lămâie și ulei de măsline
  • smântână
  • cremă de brânză
  • nuci
  • pastă de hrean
  • măsline
  • cepșoară
  • salată verde
  • coacăze
  • pâine

Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun - Preparare

Crema de brânză tartinabilă se amestecă cu pasta de hrean și tonul bine scurs și mărunțit. Se adaugă și puțină smântână, pentru un plus de cremozitate și puțină zeamă de lămâie. Pentru un plus de gust și aspect se mai strivesc și câteva coacăze roșii cu care se marmorează crema de brânză. Cu această cremă se tartinează feliile de pâine, prăjite. Deasupra se face un decor din somonul afumat.

Nucile se caramelizează cu puțină miere și sare și se presară peste aperitivul nostru. Totul se servește pe pat din frunze de salată verde.

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Supă japoneză de post ramen... Rețetă de paste integrale cu vinete și dovlecei. O rețetă de post din bucătăria lui Chef Berry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x