Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Rețetă de paste integrale cu vinete și dovlecei. O rețetă de post din bucătăria lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pregătește paste cu vinete și dovlecei.

Este o rețetă simplă și gustoasă, de post, care nu necisită foarte multe ingrediente.

Ce ne trebuie pentru Rețetă de paste integrale cu vinete și dovlecei:


  • paste integrale
  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 50 gr spanac
  • 50 gr muguri de pin
  • 50 gr nuci
  • roșii cherry
  • ceapă verde
  • ceapă albă
  • 50 gr tofu
  • sare și piper

Rețetă de paste integrale cu vinete și dovlecei - Preparare

Ceapa verde și cea albă se toacă și se călesc în puțin ulei de măsline, apoi se adaugă vânăta și dovlecelul, tocate cuburi. Se amestecă până acestea se pătrund, apoi se adaugă spanacul și pente câteva minute, nucile și mugurii de pin. Se asezonează cu sare și piper.

Pastele se fierb îm apă cu sare, se scurg și se adaugă pestecelelalte ingrediente. Se adaugă și cuburi de tofu.

Din roșiile cherry tocate se prepară un sos cu puțin ulei de măsline, sare, piper, un cățel de usturoi și se lasă să scadă ână devine consistent. Cu acest sos se servesc pastele integrale amestecate nu legumele trase la tigaie.

Recomandari