Ingrediente pentru reteta de post Spaghete cu legume si ulei de nuci:
400 grame spaghete
2 ardei medii (unul alb, unul rosu)
un morcov mare
1/2 dovlecel
10 rosii cherry
o ceapa rosie
o lingura de ulei de nuci
o portie supa instant vegetala
oregano, patrunjel, usturoi praf, piper alb si boia de ardei dulce
Mod de preparare pentru reteta de post Spaghete cu legume si ulei de nuci:
1. Se fierb spaghetele timp de 10 minute. In acest timp taiati pe lung si subtire legumele, iar rosiile cherry lasati-le intregi.
2. Puneti o lingura de ulei de masline la incalzit, intr-o tigaie de teflon, dupa care adaugati legumele, pe care le lasati sa se friga timp de 3 minute.
3. Peste legume puneti supa instant si asteptati sa se inmoaie ingredientele. Adaugati condimentele si mai lasati 3 minute.
4. Cand compozitia e gata, puneti spaghetele in tigaie, mai lasati inca 3 minute, dupa care turnati lingura de ulei de nuci.
Pofta buna!
Foto: secure.tesco.com
Prajitura de Craciun: Reteta Tort cu mere si stafide... Mic dejun delicios: Croissante cu ciocolata si migdale...