Este o salată gustoasă, fructată și aromată,perfectă pentru perioada de trecere de la iarnă la primăvară!
Ingrediente pentru Rețetă de salată combinată cu fructe, brânză și mușchiuleț de vită:
- mușchi de vită
- amestec de semințe
- piper multicolor
- sare grunjoasă
- mix de salate
- brânză feta
- căpșuni
- Dressing:
- ulei de măsline
- zeamă de lămâie
- miere
Mod de preparare pentru Rețetă de salată combinată cu fructe, brânză și mușchiuleț de vită
Se începe cu pregătirea mușchiulețului de vită care se curăță bine de tendoane și grăsime și se condimentează cu sare și piper. Se trece apoi prin mixul de semințe și se rumenește pe toate părțile la tigaie, în puțin ulei. Apoi se continuă prepararea acestuia la cuptor pentru 15 minute, la temperatura de 190 de grade, atât cât să rămână roze în interior.
Între timp se pregătesc și celelalte ingrediente pentru salată.
Se rupe salata în fâșii și se amestecă cu jumătăți de căpșuni și cuburi de brânză. Se feliază mușchiulețul în felii subțiri și se așază frumos printre celelalte ingrediente. Separat, se prepară un dressing simplu din ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper și miere, iar cu acesta se va asezpna delicioasa salată de primăvară.
O salată plină de savoare și culoare cu care putem întâmpina primăvara.