Antena Căutare

Reteta inedita: Piept de pui cu nuca de cocos

Dupa un decembrie in care v-ati infruptat din sarmale, caltabos, lebar, fripturi grele si prajituri pline de calorii, a venit si vremea sa va rasfatati cu ceva special, usor si exotic.

Ingrediente pentru reteta Piept de pui cu nuca de cocos:

- 1 kg piept de pui
- 3 cepe rosii
- 3 rosii mari
- 3 catei de usturoi
- 100 grame nuca de cocos
- curry, chilli

Mod de preparare pentru reteta Piept de pui cu nuca de cocos:

1. Pieptul de pui se taie bucatele mici si se caleste intr-o tigaie. In acest timp, taiati ceapa, rosiile si usturoul si puneti-le intr-o alta tigaie, in care ati pus 3 linguri de ulei vegetal.

Articolul continuă după reclamă

2. Dupa ce legumele s-au facut bine, adaugati nuca de cocos si condimentele si mai lasati 5 minute sa se imbine aromele.

3. Puneti puiul intr-o farfurie, peste care sa turnati sosul si serviti cu orez si cimbru.

Pofta buna!

Foto: bbcgoodfood.com

Desert delicios & usor: Reteta Tort cu nuci si multa ciocolata... Reteta simpla: Salata de morcovi cu stafide...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x