Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă gustoasă și sănătoasă de antricot răsfățat cu multe legume.
Ingrediente:
- Un kilogram de antricot de vită
- 4 morcovi
- O țelină
- Un păstârnac
- 2 bucăți de praz
- 500 g de cartofi
- Două linguri de pastă de ardei dulce
- Ulei de măsline
- Rozmarin
- Cimbru
Mod de preparare:
Antricotul se taie sub formă de cubulețe, după care se dă puțin la tigaie.
În același timp, se curăță legumele, se taie cubulețe și se așează în tavă. Apoi se adaugă antricotul, se condimentează cu sare și piper, după care se dă la cuptor timp de o oră.
La final, se prepară un sos din praz, smântână și bacon ce se toarnă peste antricotul de vită.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!