În această zi însorită, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să preparați file trandafir catifelat, o rețetă delicioasă, perfectă pentru a vă răsfăța papilele.
Ingrediente:
- Un kg de file de porc
- 200 g de măsline
- 100 g de miere
- Un kg de cartofi
- Trei bucăți de praz
- 200 g de brânză
- 200 g de smântână
- 200 g de cașcaval
Mod de preparare:
Fileul de porc se condimentează bine, se rumenește ușor, după care se dă la cuptor aproximativ o oră.
După s-a făcut, se lasă la răcit și se taie sub formă de felii subțiri.
Cartofii se fierb și se taie în felii, iar prazul se călește. Se adaugă smântâna și brânza, după care se așează lângă cartofi.
Se presară cașcaval răzuit și se dă la cuptor 20 de minute.
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!