Fie că ai rămas în pană de idei, fie că nu mai ştii ce să găteşti, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să prepari gnocchi parfumaţi cu legume.
Ai nevoie de:
- Un kilogram de gnocchi
- Două bucăţi de vinete
- Două bucăţi de Zuchinni
- Doi căţei de usturoi
- 500 grame de ciuperci
- Ulei
- Unt
- Busuioc
- 200 de grame de parmezan
- 500 de grame de mozzarella
Mod de preparare:
Legumele se taie sub formă de cubuleţe, după care se călesc în unt cu ulei, după care se pasează totul în blender cu sosul de roşii.
Sosul obţinut se toarnă peste gnocchii fierţi şi se presară cu busuioc, mozzarella, parmezan, după care se dau la cuptor timp de câteva minute, ca să se rumenească.
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!
Reţeta lui Vlădutz: Risotto ţărănesc...