Pentru această zi ”colorată” de coduri de viscol, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să stați în casă și să vă răsfățăți cu o lasagna de vis, o rețetă absolut delicioasă ce vă va face să uitați de frigul de afară.
Ingrediente:
- O cutie de foi de lasagna
- 300 g de carne tocată de vită
- 300 g de carne tocată de piept de pui
- Două cepe
- O țelină
- Două vinete
- 200 ml de sos de roșii
- Rozmarin
- Busuioc
- 150 ml de sos alb
- 200 g de parmezan
- 150 g de mozzarella
- Ulei de măsline
- 100 g de unt
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Foile de lasagna se prepară în funcție de instrucțiunile de pe cutie.
Carnea se călește cu ceapă țelină, vinete și condimente.
Între timp, tava se tapează cu unt, se așează carnea și foile de lasagna în straturi, după care se adaugă sosul alb și cel de roșii.
Se presară parmezan ras și mozzarella, după care se dă la cuptor.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!