Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Rețeta lui Vlădutz: Șnițel răsfățat în verdețuri și fructe exotice

Fructele și legumele nu trebuie să lipsească din alimentație în sezonul rece, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o rețetă gustoasă de șnițel răsfățat în verdețuri și fructe exotice.

Fructele și legumele nu trebuie să lipsească din alimentație în sezonul rece, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o rețetă gustoasă de șnițel răsfățat în verdețuri și fructe exotice.

Ingrediente:

- Un kilogram de piept de pui
- 300 g de făină
- 200 g de fulgi de porumb
- 200 g de salată eisberg
- 200 g de salată verde
- 200 g de salată create
- Doi morcovi
- Două banana
- Un anans
- Un mango
- Nucă de cocos
- Ulei de măsline

Mod de preparare:

Primul pas pentru a pregăti această rețetă este să porționezi pieptul de pui și să prepare șnițele cu fulgi de porumb.

Între timp, salatele se spală și se rup în bucățele. Apoi se adaugă fructele exotice tăiate sub formă de cubulețe și șvaițerul.

Se asezonează cu dressing din mango și se servesc cu baghetă cu unt și verdețuri.

Poftă bună!

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!


Recomandari