Pentru această zi friguroasă, Vlădutz de la Neatza vă propune o rețetă delicioasă de piure cu nuci caramelizate și șnițel bavarez.
Ingrediente:
- Un kg de cotlet de porc
- 200 g de făină
- Două ouă
- 100 g de pesmet
- Două linguri de muștar dulce
- 250 ml vin alb
- 500 g de varză murată
- Piure de cartofi
- 200 g de nuci caramelizate
Mod de preparare:
Carnea se bate, se condimentează, se unge cu muștar, se dă prin făină, ouă și pesmet, după care se prăjește în baie de ulei.
Varza se toacă mărunt și se pune la fiert cu vinul. Apoi se condimentează cu chimen.
Se prepară piureul, iar apoi se presara nuci caramelizate.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!