Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă începeți săptămâna în forță, motiv pentru care vă recomandă să preparați o rețetă delicioasă de pui mozaic în mantou de foietaj.
Ingrediente:
- Un kilogram de piept de pui
- Două bucăți de broccoli
- 500 g de cartofi
- Patru morcovi
- Două cepe
- O legătură de mărar
- Aluat de foietaj
- Trei ouă
- Susan
- 200 g de smântână
- 200 ml de vin alb
- Piper verde
- 300 g de salată verde
- O lingură de pastă de ardei dulce
Mod de preparare:
Pieptul de pui și legumele se fierb, după care se taie sub formă de cubulețe.
Foietajul se unge cu pasta de ardei, iar apoi se umple cu legume și carne.
Se unge cu ou, se presară susan și se dă la cuptor.
Între timp, se prepară sosul de piper verde și se servește cu salată.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!