Antena Căutare

Rețeta pentru un drob perfect! Încearcă varianta lui Vlăduț pentru un Paște Fericit în familie!

Drobul de miel nu trebuie să lipsească de pe masă de Paşte, fie că alegi o reţeta de Paşte tradiţională sau varianta lui Vladutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Drobul de miel nu trebuie să lipsească de pe masă de Paşte, fie că alegi o reţeta de Paşte tradiţională sau varianta lui Vladutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Urmează instructiunile și vei obține un preparat delicios, care îți va încânta papilele gustative, ție și familiei tale.

INGREDIENTE:

  • 1 kg piept pui
  • 500 gr friptura porc (deja preparata)
  • 5+1 oua
  • 2 leg marar
  • 1 leg patrunjel verde
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 2 leg ceapa verde
  • 1 prapur miel
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 2-3 frunze busuioc

Mod de preparare:

Articolul continuă după reclamă

Pieptul de pui se pune la fiert, impreuna cu un morcov si o ceapa uscata, in apa cu sare, ca pentru supa.
Dupa ce se fierbe, se scoate si se lasa la racit. Apoi, se taie cuburi marunte.
Friptura de porc deja pregatita se taie la fel, cubulete foarte mici.
Verdeata se spala si se toaca marunt, marunt.
Ouale se bat spuma cu un praf de sare. Se incorporeaza apoi verdeata, carnea taiata cubulete si se amesteca totul. Se asezoneaza cu sare, piper.
Se pregateste un vas termorezistent, se unge cu ulei, se toarna compozitia de carne, se acopera cu prapurul asezat frumos. Se mai bate spuma un ou, se toarna peste drob, se presara putina verdeata si se da la cuptorul preincalzit, pana se rumeneste frumos. Se pot pune si 2 frunze de busuioc deasupra, pentru un plus de aroma.
Se scoate din cuptor, se lasa la temperat, apoi se decoreaza dupa bunul plac al fiecaruia!
Recomandare: In cazul in care nu aveti sau nu doriti sa folositi prapur de miel, puteti tapeta forma de copt cu pesmet sau puteti folosi foi de placinta, unse cu ulei.

Rețeta VIDEO o găsiți AICI!

Paste binecuvantat si toate bune va uram!

Încearcă altceva pentru masa de Paşte: Perişoare de miel cu sos de lămâie, o reţetă veche din Moldova... „Respirație de dragon”, cel mai distractiv desert din lume! Mănânci și râzi cu poftă! (VIDEO)...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x