Ingrediente pentru rețeta Pui la cuptor cu branza si rosii coapte:
- un pui mediu
- 4 rosii mari (de preferat din gradina proprie)
- branza de vacuta, proaspata
- ulei de masline
- sare, piper, condimente pui
Mod de preparare pentru rețeta Pui la cuptor cu branza si rosii coapte:
1. Se incalzeste cuptorul la 190ºC. Se indeparteaza cu grija pielea de pe pui si sub ea se distribuie branza astfel incat sa acopere pieptul si pulpele.
2. Se asaza puiul intr-o tava, se unge cu ulei si se baga in cuptor pentru 1 ora si 20 de minute. Cand este gata, se scoate din cuptor si se lasa la odihnit timp de 20 de minute. Cat se odihneste puiul, se pun rosiile in tava si se coc. Pe o farfurie se asaza pui cu cateva rosii coapte, sos din tava si se serveste cu salata verde.
Nutritie
689 kcal, 50g proteine, 5g carbohidrati, 52g grasime
Poftă bună!
Sursa: Good Food