- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente pentru reteta Paste Bolognese cu carnaciori:
6 carnaciori
1 lingurita seminte de fenicul
250g de ciuperci, feliate
150ml de vin rosu (optional)
2 borcane de sos cu rosii si legume
300g de paste penne
parmezan ras, pentru servit
Mod de preparare pentru reteta Paste Bolognese cu carnaciori:
1. Se incalzeste o tigaie mare, se faramiteaza in ea carnea de la carnaciori si se adauga semintele de fenicul (nu e nevoie sa se adauge ulei). Se prajeste cateva minute pana cand se rumeneste, amestecand bine pentru a rupe carnea in bucatele cat mai mici. Se adauga ciupercile si se prajesc pentru cateva minute pana cand incep sa se inmoaie. Se adauga amestecand vinul, daca se foloseste, si se lasa la fiert un minut, apoi se adauga sosul de rosii si se fierbe un pic.
2. Intre timp, se fierb pastele. Cand sunt gata, se scurg si se adauga peste sos. Se amesteca bine pana cand pastele sunt complet acoperite, apoi se impart pe patru farfurii. La sfarsit, se presara parmezan.
Poftă bună!
Foto: Good Food