Vara pare că s-a instalat în toată regula. Vrei să prepari o supă răcoritoare, sănătoasă și rapidă? Încearcă rețeta de supă de roșii cu busuioc, un deliciu care este gata în mai putin de 20 de minute!
Pentru a prepara 4 porții, aveți nevoie de:
- 4 căței de usturoi
- 1 legătură de busuioc proaspăt (30 grame)
- 2 conserve de pastă de roșii
Începeți prin a curăța usturoiul, tăiați-l felii subțiri. Pe foc moderat, puneți un vas in care turnați o lingură de ulei de măsline. Adăugați usturoiul și amestecați.
Luați o parte din frunzele de busuioc și puneți-le în tigaie. Cele rămase se pun intr-un bol cu apă rece.
Când usturoiul începe să se rumenească, adăugați roșiile și turnați apă, în aceeași cantitate cu pasta de roșii. Asezonați cu sare și piper, după gust.
Dați într-un clocot și lăsați să fiarbă la foc mic, timp de 5 minute. Când supa se îngroașă, este gata!
Serviți cu parmezan ras, frunze de busuioc, și pâine uscată.
Poftă bună!
V-ar putea interesa și: