Plină de culoare și savoare poate fi servită la orice masă din zi, această delicioasă rețetă Tartar de legume.
Ingrediente pentru Rețeta Tartar de legume:
- 500 gr broccoli
- 2 cartofi dulci
- 100 gr baby morcovi
- 20 gr baby spanac
- 50 gr nuci
- 1 lămâie
- 1 rodie
- 100 gr sfeclă roșie
- 50 gr pastă de susan
- mentă
- ulei de măsline
- sare și piper
Mod de preparare pentru Rețeta Tartar de legume
Broccoli se blanșează, apoi se trage la tigaie în puțin ulei, asezonat cu sare, piper și zeamă de lămâie.
Morcovii se fierb al dente, la fel și sfecla roșie, iar cartofii se coc. Apoi se toacă în cuburi potrivite și se amestecă. Se adaugă și avocado tocat cuburi și stropit cu zeamă de lămâie.
O parte din spanac se pasează și se amestecă cu pasta de susan, zeamă de lămâie, ulei și mentă.
Nucile se prăjesc și se vor presăra peste ingrediente la final, împreună cu semințele de rodie.