Ingrediente pentru reteta Muschi de vita in sos meunier:
muschi de vita
usturoi
cimbru, rozmarin
ulei de masline
morcovi
telina, pastarnac
spanac
broccoli
unt
lamaie
sare, piper
Mod de preparare pentru reteta Muschi de vita in sos meunier:
1. Se marineaza un muschi de vita de 200 de grame in ulei de masline si cimbru, apoi se taie in fasii subtiri. Se pun apoi fasiile la prajit usor, in ulei de masline incins, doar cateva minute insa.
2. Dupa un minut se adauga un cubulet de unt si se stoarce jumatate de lamaie, amestecand constant.
3. Separat, se fierb morcovi, pastarnac, telina si apoi se taie in feliute care se pun la sotat in ulei de masline. Dupa un minut se aauga si trei linguri de spanac sotat, apoi sare, usturoi maruntit, rozmarin. Cand sunt gata legumele se scot din tigaie, se pun pe farfuria de servit apoi, in aceeasi tigaie, se soteaza separat si broccoli.
4. La final, se serveste muschiul de vita in sos meunier alaturi de legumele sotate mai devreme.
Pofta buna!
Desert delicios: Rețeta Prajitura intoarsa de cocos si ananas... Desert delicios: Rețeta Prune si mure in sirop de rozmarin...