Cu ingrediente puține și la îndemână, putem pregăti cele mai simple și delicioase fursecuri de casă.
Iată de ce ingrediente avem nevoie pentru Rețeta de fursecuri Bulgărași cu fistic:
- 350 gr făină 000
- 250 gr unt
- 150 gr fistic prăjit și nesărat
- 100 gr zahăr pudră
- 1 ou
- 1 praf de sare
Mod de preparare pentru Rețeta de fursecuri Bulgărași cu fistic
Se pun în bolul mixerului mai întâi untul moale cu zahărul și se amestecă până la omogenizare, Apoi se adaugă oul și din nou se omogenizează. Urmează fisticul măcinat, iar la final, făina amestecată cu sarea. Se frământă bine toate ingredientele, iar aluatul rezultat se înfășoară în folie de prospețime și se dă la rece pentru cel puțin o oră.
După acest interval, se modelează fursecurile sub formă de bulgărași și se coc la 180 de grade pentru 15 minute.
Se presară cu zahăr cât sunt fierbinți.
Plăcinta Dobrogeană, noul produs ce ar putea obţine atestat european... Supă cremă de mazăre cu chipsuri de legume - Rețeta lui Chef Munti...