Antena Căutare

Reteta zilei: Piept de pui la gratar cu legume

Pentru o masa copioasa, dar nu foarte bogata in calorii, va recomandam piept de pui la gratar cu legume. Pofta buna!

Ingrediente pentru rețeta Piept de pui la gratar cu legume:

4 bucati piept de pui

2 cepe

2 dovlecei

Articolul continuă după reclamă

2 lamai

200g de fasole verde

20g de unt

1 lingura de miere

1 lingura de ulei

jumatate de lingurita zahar

sare, piper

cateva frunze de busuioc

Mod de preparare pentru rețeta Piept de pui la gratar cu legume:

1. Se toaca ceapa si frunzele de busuioc. Se taie dovleceii pe lungime, in felii fine. Se taie fiecare piept de pui pe grosime, in trei bucati. Se pune carnea pe o farfurie, se sareaza si se pipereaza. Se stropeste cu sucul de la cele doua lamai si cu ulei. Se presara peste carne busuioc tocat.

2. Se pune ceapa intr-o tigaie mai inalta si se acopera cu apa. Se da drumul la foc mic, apoi se adauga untul si zaharul. Se sareaza si se pipereaza. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa la foc timp de 5 minute. Se adauga fasolea verde si putina apa si se lasa la gatit 15 minute. Se adauga, apoi, dovleceii si, dupa inca 8 minute, legumele sunt gata.

3. Se pune la prajit pe gratar pieptul de pui. Se amesteca mierea cu zeama de lamaie in care a fost marinat puiul, se unge carnea cu acest sos si se mai prajeste putin. Se asaza legumele pe farfurii si se stropesc cu suc de lamaie si cu miere. Se pune deasupra pieptul de pui si se serveste preparatul cald.

Poftă bună!

Foto: Good Food

Reteta zilei: Frigarui de pui condimentate... Reteta zilei: Morcovi copti cu branza de capra...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x