Ingrediente pentru reteta Spaghetti puttanesca:
- ulei de masline;
- 2 catei de usturoi, taiati fin;
- 1 borcan de sos cu rosii si busuioc;
- 1 lingura de capere, taiate daca sunt mari;
- 2 fileuri de ansoa, scurse de ulei si taiate;
- 1 mana de masline verzi fara samburi, feliate;
- 1 varf de lingurita fulgi de chilli;
- 200g de spaghete.
Mod de preparare pentru reteta Spaghetti puttanesca:
1. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie, se adauga usturoiul si se prajeste doua minute. Se adauga sosul, caperele, ansoa, maslinele si chilli. Se fierb doua minute.
2. Se fierb spaghetele potrivit instructiunilor de pe pachet. Se scurg, se amesteca cu sosul si se servesc.
Pofta buna!
FOTO: goodfood.ro
Desert: Reteta Terina de ciocolata alba si neagra... Mic dejun: Reteta Sandvisuri italienesti...