Antena Căutare

Retete chiliene - Arollado de chancho (Rulou de porc)

La lunga masa a chilienilor pe care troneaza autentice vechi preparate ale nativilor amerindieni, alaturi de cele ale comunitatilor imigrante, care au contribuit la cultura gastronomica a tarii. Mixul culinar merge dincolo de combinatiile care s-au nascut din amestecul nativilor cu spaniolii... Vei gasi aici, venite "de peste mari si tari", inflexiuni germane, frantuzesti sau arabe. Arollado de chancho este o reteta frageda si picanta, care satisface pretentiile oricarui carnivor.

Ingrediente:

2 kg de muschi de porc cu grasime

750 g de grasime de porc

o bucata mare de sorici din zona abdomenului

Articolul continuă după reclamă

doua lingurite de sare

o lingurita de piper macinat

o lingurita de chimion macinat

o lingurita de sos de ardei iute

doua lingurite de oregano

trei catei de usturoi pisat


Preparare: Se taie muschiul pe lungime, in sase bucati. Se procedeaza la fel cu grasimea de porc si se lasa la marinat cu toate condimentele, timp de o zi, in frigider. Se pune pielea pe masa, se asaza fasiile de carne si se ruleaza, strangand foarte bine, apoi se leaga cu o sfoara si se fac mai multe noduri pentru o mai buna sustinere. Se pune ruloul la fiert cu multa apa si putina sare, timp de doua ore. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca, apoi se serveste cu pasta de ardei iute. Se poate manca si cald, cu piure de cartofi.

sursa: Jurnalul National

foto: nestle.cl

Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x