Ați încercat și trucul cu ceapa ținută în apă, dar ați observat că nu prea merge, așa-i?
Master chef Jack Scalfani vă arată tehnica prin care puteți felia ceapa fără să plângeți. Astfel, trebuie să decupați baza cepei, extrăgând un con. Aruncați acea parte și abia apoi curățați ceapa. Apoi, tăiați-o pe din două, de la codița superioară spre bază. Veți vedea că nu mai lăcrimați. : )
Ați încercat și trucul cu ceapa ținută în apă, dar ați observat că nu prea merge, așa-i? Master chef Jack Scalfani vă arată tehnica prin care puteți felia ceapa fără să plângeți. Astfel, trebuie să decupați baza cepei, extrăgând un con. Aruncați acea parte și abia apoi curățați ceapa. Apoi, tăiați-o pe din două, de la codița superioară spre bază. Veți vedea că nu mai lăcrimați. : )
INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările
Dieta minune fără sare. Slăbești sănătos 10 kilograme într-o lună...
Cum să îndepărtezi mirosurile grele din frigider! Ai nevoie doar de câteva produse foarte ieftine...