Căutare Live

10 de remedii pentru acnee şi coşuri (I)

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Pielea este prietena noastră, ne place, ne protejează de tot ceea ce e nociv în mediul exterior. Dar când pielea e afectată şi plină de coşuri, o urâm, nu ne place de ea. Însă trebuie să o îngrijim. Îngrijirea se poate face cu produse naturale şi nu cu combinaţii scumpe, pline de chimicale.

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Pielea este prietena noastră, ne place, ne protejează de tot ceea ce e nociv în mediul exterior.

Dar când pielea e afectată şi plină de coşuri, o urâm, nu ne place de ea.
Însă trebuie să o îngrijim.
Îngrijirea se poate face cu produse naturale şi nu cu combinaţii scumpe, pline de chimicale.

Citeşte pe euforia.tv!

10 lucruri pe care nu le știai despre căpșuni... Îl consumi, deci trebuie să afli care sunt beneficiile celui mai consumat fruct de pe mapamond...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri