Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

6 cauze neasteptate ale durerilor de cap

De cate ori n-ati resimtit o durere crunta de cap din cauza oboselii, a stresului sau dupa ce ati baut mai multe pahare de vin? Dar acestea nu sunt singurele cauze care conduc la nesuferitele cefalee.

1. O sedinta la coafor

In timpul spalarii parului la coafor, esti nevoita sa tii capul dat pe spate, iar gatul sta alungit in mod nefiresc, activandu-se un nerv care genereaza durerea de cap. Cum cefaleea apare, de obicei, la doua zile dupa vizita la salonul de infrumusetare, aceasta cauza este ignorata de cele mai multe ori. Durerea de cap poate fi provocata si de vorbitul la telefon tinand aparatul intre umar si ureche. Pentru a evita aceasta problema este recomanat sa folositi handsfree.

2. Coada prea stransa

Va aduceti aminte de coditele pe care trebuia sa vi le faceti inainte sa plecati la scoala. Parca simtiti si acum durerea de pe pielea capului. Acelasi lucru se poate intampla si acum. Daca va strangeti prea strans parul intr-o coada la spate sunt afectate tesuturile de la suprafata scalpului. La fel se intampla si daca purtati palarii sau bentite stramte. Durerea se instaleaza dupa cateva ore si este de tip pulsatil.

Recomandari