Căutare Live

6 modalitati de a reduce riscul de cancer

Este intotdeauna mai usor sa previi decat sa tratezi, iti va spune orice medic si de aceea educatia pentru sanatate este esentiala. Daca vrei sa reduci riscul de a dezvolta cancer, un stil de viata sanatos este de nepretuit la fel ca si o educatie pentru sanatate solida

Potrivit specialistilor, 70% dintre cauzele care declanseaza cancerul pot fi evidate si sunt in stransa legatura cu stilul de viata. Dieta, exercitiile fizice si evitarea tutunului sunt printre cele mai bune modalitati de aparare impotriva cancerului. Insa, cercetari recente au scos la iveala multe lucruri minore care pot reduce semnificativ riscul declansarii cancerului. Incearca aceste strategii noi si posibilitatea de a dezvolta cancer va scadea si mai mult.


1: Filtreaza apa de la robinet
In cazul in care procedezi astfel, vei reduce expunerea la cunoscuti agenti carcinogeni si la alte substante chimice. Diferite studii pe aceasta tema au aratat ca apa de la robinet filtrata este mult mai sanatoasa decat cea imbuteliata. De asemenea, este recomandat sa depozitezi apa in recipiente de sticla pentru a evita contaminarea cu BPA (bisphenol A), o substanta chimica industriala folosita pentru a produce plastic policarbonat si se poate regasi in obiecte din plastic, in ambalaje, in ambalajele metalice ale conservelor sau chiar ale laptelui praf, in jucarii, in biberoane si vesela pentru copii.


2: Nu umple rezervorul pana la refuz
In cazul in care esti adeptul umplerii rezervorului pana la ultima picatura, iti spunem un motiv bun pentru a renunta la acest obicei. Din cauza faptul ca rezervorul este plin exista riscul ca vaporii, care ar trebui sa fie eliminati prin sistemul de evacuare (al carui rol este neutralizarea unor substante toxice cauzatoare de cancer precum benzenul), sa ajunga in masina. Aici pot intra in contact cu pielea ta sau pot ajunge chiar in plamani.

Citeste continuarea pe SfatulParintilor!

S-a descoperit un nou efect grav al obezitatii... Vezi cum se vor administra vaccinurile in viitor!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri