Căutare Live

8 din 10 romani suferă de parodontoză! Life Dental Spa trage un semnal de alarmă

Parodontoza este o afecțiune orală foarte gravă, cu multiple implicații nu doar la nivelul dinților, ci și la nivelul întregii sănătăți a organismului. Stadiul final al parodontozei constă în pierderea dinților, aceasta putând afecta sistemul nervos și cardiovascular.

8 din 10 romani suferă de parodontoză! Life Dental Spa trage un semnal de alarmă

Motivul principal pentru care apare parodontoza

Parodontoza (boala parodontală) se instalează în timp, atunci când pacientul ignoră semnele afectării gingivale. Principala cauză a apariției parodontozei este igiena orală precară, aceasta ducând la depuneri masive de piatră dentară (tartru) care irită gingia.

Puțini pacienți respectă cu strictețe ritualul de igienă orală, motiv pentru care afecțiunile gingivale (de tipul gingivitei și parodontozei) și cariile dentare sunt foarte frecvente în rândul acestora. Specialiștii Life Dental Spa au observat acest aspect și trag un semnal de alarmă cu privire la menținerea sănătății orale!

Life Dental Spa, prima clinică in care parodontoza se trateaza dupa un protocol holistic

Până de curând, parodontoza era considerată a fi o boală incurabilă, tratamentele efectuate chirurgical, invazive și dureroase fiind destul de greu acceptate de pacienti. Grație tehnologiei de ultimă generație, stomatologia a evoluat și s-a descoperit metoda prin care parodontoza poate fi tratată – cu ajutorul laserului stomatologic. Minim-invaziv, DELOC DUREROS și cu efecte imediate, menținute pentru mult timp!

Life Dental Spa este o clinică stomatologică din centrul capitalei unde echipa de medici profesioniști, aflată sub conducerea medicului fondator, dr. Cristina Obreja, specialist în laser stomatologic, tratează parodontoza în doar câteva ședințe – efectele vizibile sunt uimitoare!

,,Fără ace, fără freze și FĂRĂ DURERE” este una dintre devizele clinicii Life Dental Spa, care numai anul trecut a avut o cifră de afaceri de peste 1,2 milioane de euro, sumă provenită din doar 3 cabinete stomatologice. Viziunea modernă și holistică a clinicii Life Dental Spa a fost pe placul pacienților, care la finalul tratamentelor au avut numai cuvinte de laudă și de mulțumire la adresa întregii echipe.

Protocolul holistic de tratare a parodontozei

Echipa de medici stomatologi Life Dental Spa realizează procedurile medicale de tratament în concordanță cu principiile stomatologiei holistice – astfel, pacientul este văzut ca un întreg, și nu este redus la părțile sale componente, medicii având grijă să trateze boala și să prevină recidiva.

,,Pe scurt, tratăm OAMENI, nu doar DINȚI”, afirmă dr. Cristina Obreja. Așadar, pacienții care aleg să scape de problemele parodontale cu ajutorul echipei de #LifeDentisti beneficiază nu doar de un tratament holistic cu ajutorul laserului, ci și de sfaturi și recomandări despre cum să își îmbunătățească stilul de viață.

,,Este foarte important ca pacienții să înțeleagă că pe lângă efect, trebuie tratată și cauza. Recomandările oferite în clinica Life Dental Spa vizează echilibrarea stilului de viață, îmbunătățirea igienei orale și respectarea unor principii de alimentație sănătoasă – în acest fel, pacienții vor scăpa de riscul recidivei și sănătatea întregului organism va avea de câștigat”.

Life Dental Spa, un succes care se extinde

Citește și
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Anamaria Prodan Reghecampf, reacție după ce circulă pe internet imagini cu ea dezbrăcată. Declarațiile impresarei
Anamaria Prodan Reghecampf, reacție după ce circulă pe internet imagini cu ea dezbrăcată. Declarațiile impresarei
Cum au sărbătorit Adrian Minune și soția de ziua ei de nume. Cât de bine a arătat Karmen la petrecere
Cum au sărbătorit Adrian Minune și soția de ziua ei de nume. Cât de bine a arătat Karmen la petrecere
Cum au sărbătorit Adrian Minune și soția de ziua ei de nume. Cât de bine a arătat Karmen la petrecere
felicitare cu urare de la multi ani romania de 1 decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Mai multe articole

Viziunea Life Dental Spa și reușitele tratamentelor stomatologice au făcut ca din ce în ce mai mulți pacienți să aleagă clinica stomatologică din București pentru a avea grijă de sănătatea orală.

Astfel, pentru a putea ajuta un număr cât mai mare de pacienți, conducerea Life Dental Spa a decis ca, la începul lunii februarie, să deschidă porțile unui nou sediu. Situată pe strada Frumoasă, în zona Piața Victoriei, noua locație va fi echipată cu ultratehnologia laser și cu o nouă echipă de medici profesioniști, înarmați cu multă răbdare, căldură și dăruire.

Alege Life Dental Spa și tratamentele moderne, minim-invazive și de lungă durată!

Sfinții 40 Mucenici. Ce se întâmplă în organism dacă bei ”44 de pahare cu vin”... Este o băutură aparent banală, dar dacă o vei consuma timp de șapte zile te vei simții cu totul alt om...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri