Căutare Live

A fost descoperit remediul împotriva cancerului mamar. Femeile trebuie să renunțe la acest obieci, dacă vor să fie sănătoase

O dietă bogată în fructe şi legume reduce riscul apariţiei cancerului mamar. Este concluzia la care au ajuns cercetătorii americani după realizarea unui studiu, la care au participat peste 45 de mii de femei cu vârsta cuprinsă între 50-79 de ani.

Oamenii de ştiinţă au descoperit, totodată, că reducerea consumului de dulciuri contribuie la diminuarea şanselor de apariţie a tumorilor. Cercetătorii speră că, știind asta, femeile vor renunţa definitiv la aceste alimente.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Dieta de două zile. Slăbești cât într-o lună cu dieta de sacrificiu...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri