Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Acestea sunt alimentelor care încetinesc îmbătrânirea pielii

Secretul tinereții a fost descoperit! Poate ai mai auzit că "frumusețea vine din interior", și chiar așa și este! Nu te mai chinui cu tot felul de creme miracol care au scopul de a te face să dai bani mulți, dar reultatele se văd foarte târziu sau deloc! Cea mai simplă soluție este să ai grijă de sănătate ta începând cu alimentele pe care le mănânci.

Secretul întineririi

Afine

Bogate în vitaminele A şi C, împreună cu un puternic antioxidant, antocianină, afinele sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc tenului. Protejează pielea de razele ultraviolete şi de poluare.

Legume verzi

Au beneficii excepţionale pentru sănătate, dar şi pentru piele.

Conţin o cantitate bogată de calciu, fosfor şi vitamine precum A, C, K, B 1 şi 2. Cresc circulaţia oxigenului şi a mineralelor la nivelul pielii şi, de asemenea, acţionează ca un antiseptic intern. Mai mult, ajută în combaterea radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea.

Lămâie

Bogată în vitamina C, lămâia are numeroase beneficii pentru piele. Sporeşte producţia de colagen şi face pielea mai elastică.

De asemenea, îmbunătăţeşte tonusul, îndepărtând petele.

Nuci

Nucile conţin o cantitate mare de acizi graşi omega-3, vitamina B, C şi E, împreună cu multe minerale esenţiale, cum ar fi zinc, seleniu, fosfor. Aceste minerale şi vitamine conferă tenului un aspect mai tânăr.

Migdale

Migdalele furnizează o cantitate mare de vitamina E, fiind recunoscute datorită beneficiilor pe care le au asupra pielii.

Oferă hidratare tenului şi repară celulele deteriorate. De asemenea, protejează pielea împotriva razelor solare periculoase.

Recomandari