Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Adevărul despre vaccin! Ai trăit în minciună!

Mesajele ANTI-VACCINARE ale campaniilor distrug copiii Europei bazându-se pe informații eronate!

pexels.com

Mesajele ANTI-VACCINARE ale campaniilor distrug copiii Europei bazându-se pe informații eronate!

Campaniile care promovează mesaje anti-vaccinare se folosesc de o informație eronată bazată pe un studiu publicat în 1998 de medicul Andrew Wakefield, care a falsificat rezultatele cercetării pentru a argumenta că există o legătură între vaccinul împotriva rujeolei și autism. La scurt timp s-a dovedit că ceea ce sustinea Wakefield era departe de a fi real. Medicului i s-a retras dreptul de a practica medicina după ce a fost acuzat de încălcarea normelor de conduită academică și medicală.

În cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva dintre parerile publicului referitoare la inițiativa oamenilor de a nu-și mai vaccina copiii. Unul dintre intervievați este de părere că această inițiativă este prima cauză care a dus la apariția epidemiei de rujeolă și cosideră că astfel de evenimente ar trebui să atragă atenția părinților spre a nu mai opune o rezistență nefondată. Pe de altă parte, unii consiera ca această opozitie are drept cauza lipsa de informare.

Din cele prezentate, putem înțelege clar faptul că dezinformarea și fricile nefondate stau la baza campaniilor care promovează mesaje anti-vaccinare, și cel mai simplu lucru este să ne informăm corect pentru sănătatea fizica și psihică a noastră.