Implant dentar Fast and Fixed - Află cum pleci din cabinetul stomatologic cu dinți noi în aceeași zi

Mulți adulți suferă de pierderi severe ale dinților, din cauza bolii paradontale sau a igienei dentare necorespunzătoare.

Mulți adulți suferă de pierderi severe ale dinților, din cauza bolii paradontale sau a igienei dentare necorespunzătoare. Un tratament popular pentru pacienții care și-au pierdut încrederea din cauza lipsei danturii este Fast and Fixed, care poate înlocui toți dinții lipsă cu o singură intervenție chirurgicală.

Dacă ești curios să afli cum poți să-ți recapeți zâmbetul cu un implant Fast & Fixed, după o singură vizită în cabinet, ceea ce urmeaza in continuare este de mare interes pentru tine.

Cum revoluționează Fast and Fixed refacerea danturii?

Până ca sistemul Fast and Fixed să devină o practică des întâlnită în cabinetele stomatologice, un pacient care dorea să primească o dantură nouă și să scape de inconfortabila proteză dentară, trecea prin mai multe intervenții chirurgicale și etape de așteptare.

În tratamentul tradițional, refacerea danturii consta în 8 - 10 implanturi pentru arcada de sus și alte 8 - 10 pentru cea de jos, deci un total de 20 de implanturi (realizate în repetate intervenții chirurgicale).

Pacientul așteapta un interval de 3 - 4 luni după fiecare implant inserat pentru ca zona să se vindece, astfel încât durata totală a tratamentului putea să dureze ani. Pâna să poată primi dantura finală, care să-l ajute să zâmbească fără griji, să mestece și să vorbească corect, pacientul avea o proteză mobilă.

Ce face Fast and Fixed? Datorită cercetărilor și a tehnologiei avansate reduce numărul de implanturi care trebuie inserate, atat în mandibulă, cât și în maxilar și permite o dantură fixă provizorie încă din prima zi. Pacientul își reia activitățile imediat după ce pleacă din cabinet.

Se introduc 4 implanturi în mandibulă și 6 in maxilar, deci un total de 10 implanturi, toate acestea într-o singură intervenție în cabinet. Imediat a doua zi, pacientul primește o dantură fixă provizorie, care arată ca cea naturală și care îi permite să nu își întrerupă activitățile, poate să râdă, să zâmbească, să socializeze făra griji, până ce se încheie procesul de osteointegrare (de vindecare) pentru a putea primi dantura sa finală (după maxim 6 luni).

Beneficiile Fast and Fixed

Multe persoane și-au recăpătat confortul și încrederea prin înlocuirea dinților lipsă cu implantul Fast & Fixed. De-alungul anilor, el a devenit popular în rândul pacienților, deoarece implică o singură intervenție chirurgicală și, foarte important, costuri mai mici. Află, așadar mai multe despre beneficii:

Reface un zâmbet întreg cu doar zece implanturi;

Primești o dantură nouă, funcțională, într-o singură zi;

Tratamentul implică doar o intervenție chirurgicală;

Elimină nevoia de grefă osoasă (procedură auxiliară pentru a completa volumul osos al maxilarului, în vederea unei bune susțineri a implantului); Fast & Fixed folosește doar porțiunile de os dur de pe arcadă;

Costuri mai mici decât alternativa clasică de tratament, deoarece nu implică mai multe intervenții, ci una singură; așadar se reduce timpul de tratament, dar și necesarul de materiale;

Dantura nouă, finală arată și se simte ca cea naturală, vei putea mânca alimentele fără restricții, vei zâmbi larg cu încredere și nimeni nu va observa vreo diferenta fata de o dantura normala.

Dacă dinții existenți sunt în întregime afectați și gradul de recuperare a lor este unul mic, dacă te afli în postura în care vrei să scapi de proteza dentară sau ai nevoie de dinți noi în partea de sus ori de jos, ori pentru ambele arcade, sistemul Fast and Fixed îți va da din nou puterea zâmbetului. Realizează o programare pentru un consult și vei primi toate detaliile din partea specialistului.

Ultimele știri