Căutare Live

Afla de ce trebuie sa fii atenta cand iei pastile daca esti vegetariana!

Vegetarienii ar putea fi surprinsi sa afle ca unele dintre medicamentele care le sunt prescrise catre medici le incalca principiile si contin elemente de origine animala.

Potrivit BBC, multe tablete si siropuri de pe piata farmaceutica sunt alcatuite din ingrediente printre care se numara si gelatina obtinuta din oase sau piele de la animale.

Producatorii de medicamente au inceput sa renunte la ingredientele de origine animala, dar in unele cazuri acestea nu pot fi eliminate complet din cauza naturii medicamentului, a calitatii si a problemelor de siguranta.

Un sfert dintre pacienti nu stiu ce contin medicamentele pe care le consuma. Etichetarea acestora este greu de inteles de catre oamenii obisnuiti, asa ca, daca sunteti vegetarieni, ar trebui sa ii cereti medicului sau farmacistului sa va explice ce contin exact medicamentele le care le luati.

Foto: hepta.ro

Afla cum poti avea un abdomen plat fara efort!... Gripa liliecilor, o noua amenintare pentru oameni...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri