Căutare Live

Afla de ce vinul reduce riscul de accidente vasculare!

In urma unui studiu facut pe 84.000 de femei, cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca cele care beau alcool in cantitati reduse au un risc mai scazut de a face accident vascular cerebral.

Potrivit Huffington Post, femeile care beau zilnic jumatate de pahar de vin sunt cu 17% mai putin predispuse la a se confrunta cu aceasta problema de sanatate. Cele care beau mai mult, adica un pahar intreg pe zi, au un risc de a face AVC cu 21% mai scazut.

Acest risc nu se reduce daca femeile consuma peste un pahar de vin zilnic. Vinul este o bautura alcoolica ce are acest efect datorita faptului ca previne formarea cheagurilor de sange si este favorabil coelsterolului bun, de tipul HDL.

Vinul nu este singura metoda de prevenire a accidentelor vasculare cerebrale care a fost demonstrata stiintific. Consumul de citrice care contin compusi ce imbunatatesc functionarea vaselor de sange si previn inflamatiile are acelasi efect ca si vinul.

Foto: hepta.ro

Declaratia COCA-COLA cu privire la caramelul din bauturile noastre racoritoare... S-a descoperit leacul impotriva alcoolismului...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri