Căutare Live

Ai mare grijă atunci când storci o lămâie. Iată ce a pățit această femeie când își prepara o limonadă

Ai auzit de „Margarita Burn”? Este arsura cauzată de sucul de la o lămâie. Aveasta este și mai severă dacă intră în combinație cu razele soarelui.

Ai auzit de „Margarita Burn”? Este arsura cauzată de sucul de la o lămâie. Aveasta este și mai severă dacă intră în combinație cu razele soarelui.

Justin Fehntrich servea băuturi la un eveniment și a fost nevoit să stoarcă 100 de lămâi. Nu și-a dat seama că sucul fructului îi afectează pielea. Bărbatul a intrat în contact și cu soarele, iar aest lucru i-a cauzat arsuri de gardul II.

Atunci când sucul de lămâie atinge pielea, nu există pericol de arsură, însă dacă pielea este expusă la soare,cu siguranță se va arde. Lămâia acționează asemenea unui acid care inflamează pielea.

Foto: trendingposts.net

Micul dejun care te ajută să slăbești în fiecare zi 5 kilograme... Asta-i soluţia. Ce să faci ca să nu îţi mai îngheţe mâinile şi picioarele iarna...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri