Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Alertă în farmacii! Agenția Națională a Medicamentului avertizează toți cetățenii! Nu cumpărați acest produs cu efect negativ asupra sănătății!

Mare atenție! Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale a transmis cetățenilor un avertisment care atrage atenția cetățenilor să nu achiziționeze o cremă notificată ca produs cosmetic.

Avertisment de utlimă oră! Agenţia Naţională a Medicamentului le cere tuturor cetățenilor să nu cumpere sub nicio formă acest produs des folosit pentru îngrijirea copiilor! Există încă în farmacii, dar este periculos pentru sănătate!

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) avertizează în privinţa unei creme aflate pe piaţă, care a fost notificată ca produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, şi care în realitate conţine substanţe active medicamentoase.

Este vorba de produsul Aur Derm Crema cu mimoza, smirnă şi propolis.

'ANMDM informează cu privire la produsul Aur Derm Crema cu mimoza, smirnă şi propolis. Crema a fost notificată ca şi produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, conţinând în realitate substanţe active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriacă de profil, care a emis o alerta în acest sens', se arată într-un comunicat al ANMDM.

Citește și: Eurespal, cel mai folosit sirop de tuse pentru copii, scos de urgență de pe piață. Avertismentul medicilor

Sănătatea persoanelor poate fi grav afectată


Agenţia Națională a Medicamentului atenţionează pacienţii să nu achiziţioneze Aur Derm Crema cu mimoza, smirnă şi propolis, cremă aflată încă pe piaţă, până la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmată de distrugerea produsului, având în vedere posibilul impact negativ asupra sănătăţii persoanelor cărora li se administrează.

Recomandari