Specialiştii în nutriţie ne avertizează că mâncarea reîncălzită poate să fie cu adevărat toxică. Există anumite alimente care îşi schimbă textura şi îşi pierd proprietăţile nutritive.
Cartoful
Cartoful este un aliment extrem de nutritiv pe care nu ar trebui sa il reincalzim, pentru ca isi va pierde din proprietati, devenind chiar toxic. Trebuie consumat imediat dupa preparare, pentru ca atunci are cel mai mare procent de amidon si da senzatia de satietate pentru mai mult timp, informeaza antenastars.ro.
Oua
Ouale sunt alimentele cu cel mai mare risc, intrucat acestea vor deveni toxice in momentul reincalzirii la temperaturi ridicate. Nu se aplica in cazul sosurilor, ci se refera la felurile de mâncare in care sunt implicate oua fierte sau prajite.
VEZI AICI detalii despre alte alimente periculoase!
Ingredientul MINUNE care te scapă de problemele pielii! Îl poţi folosi pe tot corpul, iar rezultatul se vede după cinci ... Adevărul despre tocurile înalte şi problemele de sănătate: Dezvăluirile care spulberă orice îndoială...