Anca Lungu, Prinţesa Polonic a juriului „Junior Chef”, este Ambasadoarea Merişorului American în România şi împreună cu mai mulţi voluntari a împărţit ieri pliante informative despre beneficiile merişoarelor şi au surprins doamnele şi domnişoarele cu o mostră de merişoare americane uscate.
Evenimentul a marcat începutul unei campanii de promovare a acestui fruct prin distribuirea unor deserturi special create pentru fiecare locaţie în parte ce vor putea fi savurate în restaurante, cafenele şi lounge-uri din Bucureşti, începând cu data de 25 martie.
Jurata „Junior Chef” este pasionată de gastronomie, în special de bucătăria în care preparatele sunt gătite în mod natural şi cu produse naturale: „Aceste mici fructe roşii sunt bogate în antioxidanţi şi conţin uleiuri, săruri minerale, proteine şi foarte multe vitamine. Merişoarele americane previn infecţiile tractului urinar şi conţin nutrienţi esenţiali pentru sănătate. Pe cât de mic şi firav pare este un adevărat miracol pentru sănătate”, mărturiseşte Anca Lungu, jurata „Junior Chef”.
Pe Anca Lungu, telespectatorii o vor putea urmări la „Junior Chef” în fiecare luni, de la ora 20:30, la Antena 1, jurizând preparatele celor mai talentaţi prichindei din România.