Căutare Live

Anjuli Mack a ținut toate dietele și a făcut sport, dar nu a slăbit deloc. Ce i-a transformat total corpul, de fapt

Anjuli Mack este o tânără de 26 de ani care a ținut toate dietele din lume, a mers la sală și totuși nu a slăbit. Abia apoi, dintr-o întâmplare, aceasta a înțeles unde greșea în tot acest timp și care este secretul pentru a topi ușor și rapid kilogramele în plus.

Mai surprinzător este faptul că Anjuli Mack nu a renunțat vreodată la exercițiile fizice sau la mersul la sală, dar silueta dorită tot întârzia să apară.

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Anjuli Mack, în vârstă de 26 de ani, din Auckland (Noua Zeelandă).

Ea a povestit faptul că, de-a lungul timpului, s-a confruntat cu numeroase probleme și neplăceri atunci când a fost vorba de slăbit. Practic, deși a încercat mai toate dietele din lume, de la cea keto și până la cea bazată pe ceaiuri detoxifiante, rezultatele au întârziat să apară.

O tânără care ținea diete și mergea la sală a descoperit care e motivul pentru care nu slăbește

Mai surprinzător este faputl că Anjuli Mack nu a renunțat vreodată la exercițiile fizice sau la mersul la sală, dar silueta dorită tot întârzia să apară. Kilogramele pe care le slăbea le punea rapid la loc, iar schimbările nu erau niciodată unele pe termen lung.

Descoperă mai multe imagini cu transformarea în GALERIA FOTO de mai sus

Tânăra a fost mai mereu subiect de glume răutăcioase pentru colegii de clasă, din cauza faptului că a fost încă de mică supraponderală.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Apoi, într-o zi, Anjuli Mack l-a cunoscut pe actualul său logodnic, chiar în timp ce se afla la sala de fitness. Cei doi au intrat în vorbă, având drept subiect pasiunea pentru sport și dorința de-a avea un corp sănătos și frumos.

Nu a durat mult și au ajuns să formeze un cuplu. Ulterior, aceștia s-au mutat împreună și au început să gătească atent și să se ajute unul pe celălalt cu exercițiile de fitness. Faptul că s-au susținut reciproc a contat mult, dar se pare că altul a fost secretul descoperit de tânără pentru a slăbi rapid și ușor, cu efecte de lungă durată.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Practic, în tot acest timp, tânăra greșise prin faptul că a încercat toate dietele existente, având drept etalon ideea de-a slăbi rapid. Slăbitul a început să apară abia atunci când Anjuli Mack a ținut o dietă personalizată, adaptată tipului său de corp.

Înțelegând mai bine care este secretul pentru a slăbi rapid și ușor, tânăra a devenit un antrenor de fitness de succes, ce astăzi are mai bine de 165.000 de urmăritori pe pagina sa personală de Instagram, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Potrivit acesteia, înfometarea sau dietele extrem de stricte nu aduc beneficii pe termen lung, motiv pentru care cea mai bună soluție rămâne tot alimentația echilibrată, dar cu un număr de calorii ajustat la kilogramele pe care ni le dorim.

Parteneri
Trucuri pentru a consuma mai multe fructe și legume. Cum poți să-ți diversifici dieta
Catine.ro
Ultimele știri
x