Căutare Live

Atenţie mare! Medicii avertizează: "În spatele acestui PRODUS este o înşelătorie"

O reclamă cu un plasture minune face furori printre români, însă medicii trag un puternic semnal de alarmă!

De ceva timp pe internet circulă un anunţ prin care populaţia este îndemnată să cumpere un produs care ar face minuni.Cei bolnavi sunt vindecaţi de orice boală dacă folosesc produsul respectiv, iar asupra celor sănătoşi are un efect de menţinere a stării de sănătate.


Produsul este recomandat şi fumătorilor pentru a elimina substanţele toxice inhalate prin fumul de ţigară. Este vorba de un plasture minune care are o multitudine de beneficii ca şi cum s-ar fi descoperit medicamentul care vindecă orice.

"Câteva dintre beneficiile acestui plasture minune: elimina toxinele, stresul, durerile de cap şi de spate, insomnia, atacul de panică, întăreşte sistemul imunitar şi rezistenţa la bacterii, evitând răceala şi gripa de sezon. De asemenea, acest plasture îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, atenuează durerile de picioare şi articulaţii, elimina colesterolul şi grăsimile în exces, asigura scăderea în greutate, reduce riscul de infarct şi apariţia bolilor letale prin procesul eliminării toxinelor, ajuta la o mai buna funcţionare a rinichilor şi a ficatului prin eliminarea toxinelor, deşeurilor ce afectează organismul. Plasturii sunt, de asemenea, recomandaţi a fi folosiţi şi de către persoanele perfect sănătoase pentru optimizarea şi păstrarea stării generale bune a organismului", se arată în anunţul postat pe internet.

Pe de altă parte, medicii nu au auzit de acest plasture minune şi o parte dintre ei au ţinut să precizeze că totul este o păcăleală pentru a obţine nişte bani de pe urmă bolnavilor. Populaţia este avertizata să nu folosească acest plasture sau alte medicamente fără a discuta cu medicul curant.

"Nu am auzit de aşa ceva. Bolnavii nu trebuie să cumpere medicamente sau alte produse de pe internet fără a consulta medicul, întotdeauna trebuie mai întâi să întrebe medicul. Fără consultaţie de specialitate, fără acordul medicului nu trebuie luat niciun medicament. Nu ştiu de minunile acestui plasture", a declarat prof. dr. Florin Mitu, şeful Clinicii de Recuperare Cardiovasculară din cadrul Spitalului de Recuperare Iaşi, conform Bună Ziua Iaşi.

Din păcate, sunt destule persoane care cumpără de pe internet tot felul de produse crezând că acestea pot face minuni, dar după ce investesc sume importante de bani afla că acel produs nu a avut niciun efect asupra bolii de care suferă.

Pe asta sigur nu o știai! Ce se întâmplă în corpul tău când bei cafea și fumezi în același timp... Hai, mai toarnă un păhărel de vin sau de bere! Așa vei ține departe de tine kilogramele în plus...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x