Căutare Live

Beneficiile despre care nu știai până acum! Ce se întâmplă în organismul tău atunci când mănânci afine

Afinele nu ar trebui să lipsească din alimentaţia zilnică pentru că au beneficii surprinzătoare pentru sănătate şi previn foarte multe boli. Aceste fructe au un conţinut ridicat de vitamine, dar şi antioxidanţi care previn aparţia infecţiilor.

Afinele nu ar trebui să lipsească din alimentaţia zilnică pentru că au beneficii surprinzătoare pentru sănătate şi previn foarte multe boli. Aceste fructe au un conţinut ridicat de vitamine, dar şi antioxidanţi care previn aparţia infecţiilor, scrie antenastars.ro.

Afinele conţin fitonutrienţi, care sunt substanţe ce acţionează în corp în aşa fel încât să activeze efectele acestor fructe. Antioxidanţii acţionează ca un antiinflamator, ce luptă împotriva infecţiilor, previn infecţiile urinare şi ajută ca starea să nu înrăutăţească.

De asemenea, afinele sunt benefice în prevenţia cancerului, iar consumul lor regulat îmbunătăţeşte simţitor memoria. Conţin carboxidraţi buni care funizează enregie pentru creier. Afinele conţin şi acid salicilic, aşadar dacă ai o durere de cap, renunţă la aspirină, mai bine mănâncă nişte afine!

Aflaţi mai multe detalii despre beneficiile afinelor, urmărind materialul video de AICI!

Suferi de INSOMNIE? Iată un REMEDIU NATURAL care funcţionează 100%... Te dor dinții? 5 leacuri băbești de încercat oricând...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x