Campionatul National de Periaj

Parte a campaniei “Zambeste Romania”, Campionatul National de Periaj este poate cea mai creativa competitie dedicata igienei orale.

Parte a campaniei “Zambeste Romania”, Campionatul National de Periaj este poate cea mai creativa competitie dedicata igienei orale.

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie să acceseze și să se logheze pe pagina web www.facebook.com și să urmeze următorii pași:

•Să dea LIKE paginii www.facebook.com/Zambesteromania
•Să acceseze în cadrul paginii www.facebook.com/Zambesteromania aplicația “Campionatul Național de Periaj”

Cine se poate inscrie?

a. Familiile

Pentru a se înscrie la această categorie, concurentul trebuie să aleagă categoria concursului: “Familie”

Pentru ca un copil în vârstă de până la 14 ani să poată participa la competiție, acesta trebuie să fie înscris în concurs de către o persoană cu vârsta minimă de 18 ani, care are calitatea de reprezentant legal/tutore/părinte al minorului și care va încărca o fotografie sau film cu copilul având grijă de dinții săi.

Pentru a se înscrie în competiție cu o fotografie, concurentul va avea la dispoziție opțiunea de “upload photo” astfel încât să încarce fotografia și o descriere a acesteia. La înregistrarea fotografiei, participantul va trebui să completeze datele necesare înscrierii, așa cum ele vor fi menționate în formularul de înscriere.

Pentru a înscrie în competiție un film, participantul trebuie să îl incarce împreună cu o scurtă descriere a acestuia în aplicația “Campionatul Național de Periaj” și să completeze datele necesare înscrierii, așa cum ele vor fi menționate în formularul de înscriere. Filmul va fi verificat în maxim 72 ore de către Organizator sau Agenție. După aprobare, participantul va primi un email în care va fi anunțat că înscrierea a fost finalizată și va putea accesa pagina individuală din competiție.

După înscrierea fotografiei sau a filmului, concurentul trebuie să răspundă unei întrebări despre igiena orală.

În categoria Familie, se va acorda un singur premiu: o excursie de trei persoane la Dinseyland Paris.

Clasele de elevi

Pentru a se înscrie la această categorie, concurentul trebuie să-și aleagă categoria concursului: “Clasa” și se adresează cadrelor didactice din instituțiile de învățământ din România care împreună cu elevii acestora doresc să se înscrie la prezenta Campanie; sunt legitime pentru înscriere in Concurs doar clasele din ciclul primar.

Pentru a se înscrie în competiție cu o fotografie în care elevii dintr-o clasă susțin educația pentru o igienă orală corectă, participantul va avea la dispoziție opțiunea de “upload photo” astfel încât să își încarce fotografia și o descriere a acesteia. La înregistrarea fotografiei, participantul va trebui să completeze datele necesare înscrierii, așa cum ele vor fi menționate în formularul de înscriere.

Pentru a înscrie în competiție un film, participantul trebuie să îl încarce împreună cu o scurtă descriere a acestuia în aplicația “Campionatul Național de Periaj” și să completeze datele necesare înscrierii, așa cum ele vor fi menționate în formularul de înscriere. Filmul va fi verificat în maxim 72 ore de către Organizator sau Agenție. După aprobare, participantul va primi un email în care va fi anunțat că înscrierea a fost finalizată si va putea accesa pagina individuală din competiție.

După înscrierea fotografiei sau a filmului, concurentul trebuie să răspundă unei întrebări despre igiena orală.

În categoria Clasa/Școală, se vor acorda 10 premii in valoare de 500 euro fiecare, pentru dotarea claselor.

Juriul va alege campionii la periaj dintre cele mai creative și mai inspiraționale înscrieri.

Ultimele știri